Øverbygg mister en hovedleverandør

Leit: Fungerende daglig leder Bård Landsem Øverbygg AS synes det er trist at Beitstad vinduet AS må gi seg. Her sammen med selger Bjørn Nyborg. Foto: Birger Ringseth

Leit: Fungerende daglig leder Bård Landsem Øverbygg AS synes det er trist at Beitstad vinduet AS må gi seg. Her sammen med selger Bjørn Nyborg. Foto: Birger Ringseth Foto:

Laftebedriften Øverbygg har brukt Beitstad vinduet AS som leverandør av vinduer siden oppstarten. Nå er snekkerbedriften i Malm meldt oppbud.

DEL

– Styrelederen ringte oss i går morgen og informerte oss før de gikk til skifteretten. Vi har skjønt det har vært vanskelig for dem, sier fungerende daglig leder Bård Vaag Landsem i Øverbygg AS.

Han forteller at det har vært en trofast leverandør.

– Vi har brukt dem i alle tider, så de har vært vår hovedleverandør av vinduer og ytterdører siden vi startet i 1990.

Han synes det er leit det gikk slik.

– Jeg vil si det er trist at de må gi seg, jeg mener det innerst i hjertet.

Han mener konkursen på kort sikt vil gi noen utfordringer på prosjekter som er i gang og leveringer som skulle vært gjort allerede neste uke.

– Men vindusleverandører finnes det mange av, så det finner vi nok en løsning på. Styreleder Roger Sjømark i Beitstad Vinduet AS er en av hovedeierne.

– Vi hadde en veldig positiv inngang på året. Vi hadde fått inn folk og det så bra ut, men så small koronaen inn og da var det ikke interesse for å kjøpe vindu lenger, sier han til NT24.

Han forteller at Øverbygg som er en av deres største kunder fikk stans på sju hytter.

– Det var en vesentlig omsetning for oss og var som å slå av lyset. Vi tapte 80 prosent av omsetningen vår over natta i mars, april og mai. Vi kom veldig bakpå og klarte dessverre ikke å komme opp igjen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken