Et reisebrev fra snåsningen Karen Eggers i USA.

Intensivsykepleier midt i stormen

Viruset oppfører seg annerledes enn andre infeksjoner vi vet mer om. Det skriver snåsning og intensivsykepleier Karen Eggers i Michigan i USA i dette reisebrevet.

I STORMEN: Intensivsykepleier Karen brukte en stund dette bildet som profilbilde på sin facebookside.   Foto: Privat

Nyheter

Det har plutselig gått nesten 16 år siden jeg giftet meg med en amerikaner i Snåsa kirke og flyttet til USA. Vi bor i lille Hartland township, i et forholdsvis landlig område en time utenfor Detroit. Patrick jobber som ingeniørkonsulent for AVL, et firma som samarbeider med forskjellige bilproduksjonsselskap, og jeg jobber som intensivsykepleier på den kirurgiske avdelingen på Michigan Medicine Hospital i Ann Arbor. For en måned siden kjøpte vi oss ny bil som vi skulle kjøre til vårferie i Florida. Så kom koronaviruset til Michigan og hverdagen ble helt annerledes. I dag fikk vi bekreftelse på at Olivia (9) og Amilia (12) ikke får tilbake på skolene sine resten av skoleåret. Julia (21) tar fag på et lokalt community college, og har hatt fag på nett i flere uker allerede. Isabela (23) bor ikke hjemme lenger og derfor har vi ikke sett henne på ukevis utenom telefonskjermen. Det er veldig rare tider å være Michigander.