iMal er én av tre finalister til pris

BRUKES: iMal er tatt i bruk i lese- og skriveopplæringen ved skolene i Snåsa. Arkivfoto: Øyvind Bones. 

Nyheter

Regine Nagelhus og iMal er én av tre finalister Årets Sosiale Entreprenør 2019.

Av de 20 selskapene som ble nominert til Hedersprisen Årets Sosiale Entreprenør, er iMal, PitStop og Moving Mamas i finalen. Regine Nagelhus står bak Snåsa-bedriften iMal, som er en lese- og skrivemetode, som blant annet brukes ved skolene i Snåsa.

– iMALs løsning stigmatiserer ikke enkeltelever og kan brukes av både lærere, elever og familier. Gründeren kommer selv fra læreryrket og har stor faglig troverdighet. iMALs produkter er digitale og ressurseffektive, med et stort potensial for skalering. De håndterer en global utfordring og kan bli en norsk løsning som plukkes opp av andre land, sier forteller Johan H. Andresen, eier og styreleder i Ferd.

Prisen deles ut på SosEntKonferansen på Vulkan i Oslo 27. november 2019.