Snåsa IL ligger godt an i NTEs kåring

Snåsa IL helt i teten

Bård Vaag Landsem Snåsa IL  Foto: Øyvind Bones

På topp: Like før man gikk inn i det siste døgnet før avstemmingens slutt, lå Snåsa IL på førsteplass med nesten 2000 stemmer. Skjermdump: NTE.no 

Nyheter

– Stem på Snåsa IL som kjemper om 1.-plassen og Snåsa skiskytterlag som bare er noen få stemmer unna premieplass, oppfordrer Bård Vaag Landsem i Snåsa IL.

Snåsa IL ligger godt an i konkurranse med lag og foreninger fra hele Midtre Trøndelag i NTEs konkurranse «Laget mitt».

NTE skal fordele 200 000 kroner til lag og foreninger i Midtre Trøndelag. Fordelingen blir gjort basert på en avstemming som ligger ute på NTE sine nettsider, der hvem som helst kan gå inn å stemme på det laget de mener fortjener pengene mest. Så langt har Snåsa IL gjort det skarpt i denne avstemmingen, og ligger i skrivende stund om lag 300 stemmer foran Levanger håndballklubb på andreplass og drøyt 500 stemmer foran Vivace barne- og ungdomskor på tredjeplassen.

Avstemming

Avstemmingen blir avsluttet 26. september klokken 09.00, så mye kan fortsatt skje. Avstemmingen fungerer slik at hver enkelt person kan gå inn og stemme en gang hver dag, avstemmingen er sikret med identifisering på telefonnummer slik at det ikke skal gå an å stemme flere ganger. Det siste døgnet før avstemmingen blir avsluttet, vil det ikke være mulighet for å kunne se hvilket lag som har flest stemmer. Dette er gjort for å bevare spenningen fram mot premieutdelingen på ettermiddagen 26. september.

Premier

De 10 lagene som får flest stemmer vinner pengepremier. Førstepremien er på 50.000 kroner, andrepremien på 30.000 kroner og tredjepremien er 20.000 kroner. De neste seks lagene med flest stemmer får 10.000 kroner hver. To lag vinner også 10.000 kroner gjennom en egen Instagramkonkurranse der det oppfordres til å legge ut bilder med emneknaggen #ntelagetmitt i bildeteksten, og skriv hvilket lag bildet gjelder. Vinnerbildene velges ut etter hvilke bilder som viser, samhold, glede, engasjement, gode støttespillere samt innsats for miljøet. I tillegg blir det gjennomført en trekning under premieutdelingen 26. september hvor to tilfeldige lag vinner 10.000 kroner hver.