Musikalsk seterbesøk

4. juli er det igjen klart for Ensemble jan fra Tromsø på Bårsdalsvollen seter.

Ensemble jan: Johannes Garam Liebig, Signe Johansen, Gjermund Johansen og Hallvard Braathen Steinhovden tar turen til Snåsa for en eksklusiv konsert på Bårsdalsvollen seter fredag 6. juli. Foto: Privat. 

Nyheter

Gruppen består av Signe Johansen (26) på fiolin, Gjermund Johansen (24) på klarinett, Hallvard Braathen Steinhovden (25) på cello og Johannes Garam Liebig (24) på fiolin.

Signe og Gjermund Johansen er søsken og har hver sommerferie tilbragt tid på Vegset.

– Hallvard og Johannes hadde sin Snåsa debut i fjor og har ikke snakket om annet siden, sier Signe Johansen.

De fire møttes på Musikkonservatoriet i Tromsø, hvor de alle har gjennomført eller er i ferd med å gjennomføre sine masterstudier.

Gruppen har spilt store og små konserter sammen og hver for seg, på festivaler og konsertscener i inn- og utland med artister som Arve Tellefsen, Violet Road, Aleksander Rybak og Kygo.

Torsdag 4. juli kl. 19.30 skal de presentere musikk som strekker seg fra tango via norsk folkemusikk og til kjente slagere.

– Konserten vil bestå av et variert program som de tror faller i smak hos de aller fleste. Hvis du skulle brenne inne med et musikalsk ønske så ta gjerne kontakt med budeia. Fjorårets konsert ble storslått og ensemblet gleder seg til å gjenta suksessen i år igjen, sier Signe Johansen.