Drar i gang dugnad på Torget

Sentrum: Mandag trommer Snåsa hagelag sammen til en felles dugnad for å ta vår- pussen på sentrum.

Dugnad: Snåsa hagelag kjører mandag ettermiddag i gang en felles dugnad på rydding av sentrumsområdet og torget. Arkivfoto: Lornts Eirik Gifstad 

Nyheter

Snåsa hagelag har de siste årene tatt på seg ansvaret med å forskjønne Snåsa sentrum, og de har stått bak både blomstertårn og annen beplantning både på og ved Torget. Mandag ettermiddag trommer de sammen til felles dugnad på Torvet og sentrumsområdet, under mottoet «bli med på en felles innsats mot et felles mål».

Støttespillere

Med seg på laget har de fått kommunen til å bidra med økonomisk støtte, samt maskiner og utstyr og Coop Prix som stiller med ei varekorg og gratis arbeidshansker. Alle de som deltar i dugnaden vil få et gratis lodd i trekningen av varekorga.

Som seg hør og bør på en dugnad er det også lagt opp til dugnadskaffe etter arbeidet, så det gjelder å henge med til slutt. Hagelaget har også en annen overraskelse på lur som de ikke ønsker å røpe før riva er lagt vekk og kaffekoppene har kommet fram.