Rigger seg til storhelg på Bjørgan

Til helga venter Snåsa skiskytterlag nærmere 200 skiskyttere fra hele Midt-Norge til landsdelsmesterskapet.

SKRYT SIST: Teknisk delegerte Terje Teksum (t.v.) og Tom Lillefjell gav arrangøren, her ved rennleder Terje Falmår, full pott for gjennomføringen av Landsdelsmesterskapet i skiskyting på Bjørgan i 2016. Årets renneleder Ola Grande Agle håper sammen med Falmår å gjenta kvaliteten på arrangementet. Foto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

Helga åpnes med normalprogram lørdag og sprint søndag. Før den tid skal en hel horde med dugnadsfolk i aksjon.

– Vi ligger godt an. Det gjenstår en god del arbeid, vi skal rigge stadion torsdag og fredag, men mannskapene er dyktig til å stille opp. Det har vært god planlegging, og vi har et rutinert mannskap så jeg har stor tro på at det skal bli ei bra skiskytterhelg på Bjørgan. Forholdene er også kjempefine, sier rennleder Ola Grande Agle.

LES OGSÅ: Snåsajente ble kretsmester

Skiskytterklubben ønsker at det skal være god kvalitet på arrangementet.

– Vi har alltid fått gode tilbakemeldinger på det og legger vekt på å levere god kvalitet. Dette er klart et større renn enn et vanlig kretsrenn, med flere deltakere, men samtidig skal det være god kvalitet på dette som de andre rennene vi arrangerer også. Men vi har rutinerte og dyktige folk som stiller opp, dette er ikke mulig uten de frivillige som foreldre, besteforeldre og andre, forteller Agle.

Forrige gang landsdelsmesterskapet ble arrangert på Bjørgan, for tre år siden, deltok cirka 170 løpere. Agle håper nå de skal runde 200. Arrangørklubben er allerede godt i gang med å sørge for god deltakelse. I går formiddag var det hele 27 påmeldte til LM-helga fra Snåsa skiskytterlag.

Det er også meldt mildere vær mot helga. Ut over fasilitetene som finnes på stadion rigges det opp et varmetelt for anledningen.