– Artig og bra så mange stiller opp

Ordfører Tone Våg holdt apell under folkeoppropet for Snåsa-ambulansen.

TALTE: Ordfører Tone Våg fortalte blant annet om møtet mellom kommunen og helseforetaket da sommeren ambulansekutt ble kjent.   Foto: Birger Ringseth

Nyheter

Her kan du lese hva ordføreren sa under oppropet på Torget tordag kveld:

– Det er artig å se at så mange stiller opp. Det er bra for denne saken. Ambulansen skal reduseres i 14 uker i sommer. Det er ikke slik at den kommer bort nå. Det er en utredning på gang der man skal se på hvordan ambulansen skal legges opp fram i tid. Det kommer i 2022. Det er flere alternativer enn det refereres til. Det er 66, 63 og 60. Ved 60 stasjoner skal Snåsa vurderes. Men det har ikke kommet noe forslag ennå. Og det kommer heller ikke som noe forslag før det er utredet og sendt ut på høring. Så saken nå gjelder 14 uker i sommer, og det kan være ille nok, sa Våg.