Åpnet døra til Storåsens indre

Om lag 160 gjester var invitert da det mandag formiddag ble holdt høytidelig åpning av Storåselva kraftverk.

Åpning: I overkant av 100 gjester fikk sett at konferansier Marte Hallem og prosjektleder Torgeir Salberg (på toppen av tunnelåpningen) sto for den offisielle åpningen og avdukningen av kraftverket i Storåsen.  Foto: Lornts Eirik Gifstad

Nyheter

Mandag formiddag var kraftstasjonen i Storåsen striglet og tilrettelagt for høytidelig markering av at byggeprosjektet nå er ferdig og at stasjonen er klar til å tas i bruk. Representanter fra de mange utstyrsleverandørene, ordførere og rådmenn fra de nordtrønderske eierkommunene, og ikke minst grunneierne i Storåsen, fikk ta den nye kraftstasjonen i nærmere øyesyn. Til de meget stemningsskapende tonene fra Dovregubbens hall ble gjestene geleidet inn i kraftverkstunnelen, der det var tale ved konserndirektør i NTE Christian Stav, overrekkelse av anleggets CEEQUAL-sertifisering samt musikalsk underholdning fra Gjermund Larsen, Frode Fjellheim og Solveig Kolaas.