Lesefest for skolestarterne

Lesefest med troll og trivsel

Grong: Om lag 100 skolestartere fra hele Namdalen møttes sist onsdag til lesefest i kulturhuset Kuben.

Eventyr: Gunnar Viem leste eventyr om trollene i Andorfjellet fra boka Andorhistorier.  Foto: Lornts Eirik Gifstad

Nyheter

Sist onsdag var om lag 100 skolestartere fra barnehager i hele Namdalen samlet på lesefest i Kuben kulturhus i Grong. Det var fjerde året på rad at skolestarterne ble invitert til lesefest, og arrangørene er godt fornøyde med arrangementet som nå har begynt å befeste seg som en tradisjon.

– Det begynte med at bibliotekene i Namdalskommunene fikk midler fra fylket til å lage et arrangement for barn. Så i stedet for at vi hver for oss skulle ha et lite arrangement, så gikk vi sammen og laget den første lesefesten for skolestarterne for fire år siden, forklarer bibliotekar ved Snåsa bibliotek, Ragna Strugstad.