Tøft ritt for Aasvold i Nederland

Nederland: Magetrøbbel ga Coop rytterne en ekstra utfordring under Volta Limburg Classic.

Kristian Aasvold. Foto: Kjetil Alsvik  Foto: Kjetil Alsvik

Nyheter

Lørdag gikk det tradisjonsrike sykkelrittet Volta Limburg av stabelen i Limburg, Nederland. På startstreken sto team Coop og snåsning Kristian Aasvold. Dessverre for Aasvold og teamet var det ting som stjal fokuset vekk fra syklingen.

– Vi var noen av oss på laget som hadde noe trøblete mage underveis i rittet, faktisk måtte tre av oss stoppe underveis i løypen. Trond Håkon Trondsen og jeg klarte å komme oss opp igjen til hovedfeltet etter to brutale mil, men for Gustav Höög var dagen over forteller Kristian Aasvold. I mellomtiden var det gått et sjumannsbrudd som viste seg å holde helt inn. – Når vi kjører slike løp har vi ikke råd til å løpe på do midtveis. Formen og beina kjennes bra ut så det er positivt, vi tar med oss det på en dag som dette, fortsetter Aasvold.