Starter årets skytesesong

Snåsa: I helgen er det klart for årets første skytebegivenhet i Snåsa.

Jaktfelt: Snåsamesterskapet i jaktfeltskyting har blitt en populær tradisjon. I fjor var det 72 skyttere som stilte til start, og den gangen ble arrangementet avholdt i et grustak på Kleiv. Arkivfoto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

Lørdag er det duket for det årlige snåsamesterskapet i jaktfeltskyting og søndag følges det opp med tradisjonell feltskyting på Svarvamoen. Denne gangen er det en komite fra Midtbygda som har fått oppdraget med å arrangere jaktfeltskytingen, og arrangementet skal avholdes på Svarvamoen.

– Vi holder på Svarvamoen. Det er det som har vært vanlig når Midtbygda er arrangører, og samtidig er det veldig praktisk med tanke på kaffesalg og muligheten til å vente inne på skytterhuset, sier sjef for komiteen Vemund Gjertsen.