Samler reiselivsaktører i Snåsa

Små og større reiselivsaktører på Snåsa skal samles fire ganger årlig for utvikle reiselivet.

SAMLET: Thor Riseth ved Grana bryggeri fortalte de frammøtte reiselivsaktørene om virksomheten han og kona Natallia har startet da han huset møtet før palmehelga. Foto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

Fredag før palmehelga arrangerte leder Anne Haga og Christine Svarva Nielsen årets første møte på Grana bryggeri.

Aktørene som var til stede var Thor Riseth ved Grana bryggeri, Bjørn Ona-Hauffen ved Oldernæs gård, Gunn og Bjørn Inge Ånonli ved Holsingseteren, Elise Bostad og Ola Rosdahl ved Revhiet, Siv Beate Eggen ved Eggenseteren, Arve Hjelde i Snåsavatnet fiskefestival, Siv Merethe G. Belbo ved Reinsjølian, Anne Britt Eggen ved Garveriet og Liv Gåsmo i RAUS. Møtet på Grana bryggeri var et av fire årlige møter, to før og to etter sommeren.