Patrick Ånonli imponerte i Dublin.

Tok andreplass i poker-NM

Patrick Ånonli (29) tar med seg 856 000 kroner hjem til Snåsa etter et imponerende poker-NM i Dublin.

FINALEN: Finalebordet startet med åtte mann. Men til sjuende og sist ble det en duell mellom Patrick Ånonli (t.v.) og Stian Rasmussen. Sistnevnte trakk det lengste strået til slutt og ble norgesmester, mens snåsningen kan smykke seg med NM-sølv og en meget god slump i pengepremie. Skjermdump: TV2 sportskanalen  Foto: TV2 sportskanalen

Nyheter

Klokken 00.30 natt til mandag falt avgjørelsen. Stian Rasmussen hadde en time før slått ut trondhjemmeren Svein Thomas Nordbotten. Dermed var snåsningen klar for heads-up mot bergenseren Stian Rasmussen om NM-tittelen, og ikke minst halvannen millioner kroner i førstepremie.

– Ei grei lønn for ei helg

Ånonli var underdog med bare nesten 20 prosent av chippene da duellen startet etter tre lange dager med poker. Men til slutt måtte han se seg slått av Nordbotten.