Søker flere vertsfamilier

St. Olavs College-foreningen i Snåsa ønsker flere familier på banen til de amerikanske studentene kommer til bygda.

OPPFORDRING: Ordfører Tone Våg og Evy Nessan Østborg i Sparebank1 SMN oppfordrer flere snåsninger til å melde seg om vertsfamilier og bidragsytere til de amerikanske studentene kommer i juni. Foto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

I starten av juni kommer det to nye amerikanske studenter for et tre uker langt opphold på Snåsa. St. Olavs College-foreningen, som består av Snåsa kommune, Sparebank 1 SMN og Coop Midt-Norge, ønsker nå å få flere snåsninger på banen til å ta imot studentene.

– Sommeroppholdet for studentene startet i 2010, men er nesten ukjent for snåsningene. Vi vil appellere til flere familier om å melde seg på dugnadsinnsatsen slik at vi kan få flere vertsfamilier å velge i, forteller styreleder og ordfører Tone Våg.