Advarer bilistene mot kryssende elg

Viltnemnda og Statens vegvesen ber bilistene nå følge ekstra godt med.

MYE ELG: Leder Kåre Selliås i Snåsa viltnemnd advarer mot mye elg, spesielt langs enkelte vegstrekninger i Snåsa. Arkivfoto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

– Trykket med elg som krysser vegen er ekstra stort trykk mellom Breide og opp til Brønstad og området mellom Snåsa hotell og Horjem. Der er det veldig mye elg som krysser vegen. I Breidemarka er det påkjørt tre elger etter jul, en snart et år gammel kalv måtte avlives, forteller leder Kåre Selliås i Viltnemnda. Han kontaktet Statens vegvesen og etterlyste skilting. Men Vegvesenet mener flere skilter ikke har noen hensikt.

Senioringeniør Geir Halvard Risvik i Statens vegvesen forteller de blir kontaktet av flere.