Få ettersøk så langt

Snåsa: Viltnemnda i Snåsa kommune har så langt opplevd elgjaktsesongen som rimelig rolig.

Dyktige: Leder Kåre Selliås i Snåsa viltnemd melder om få ettersøk så langt denne elgjakta. - Mitt inntrykk er at det har vært en bra høst med lite skadeskyting, sier han. Arkivfoto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

– Vi har hatt noen ettersøk, men det må man regne med. Utover dette er det ikke rapportert inn noen hendelser slik vi hadde i fjor, sier leder Kåre Selliås i viltnemnda.

Han sikter til de mange urapporterte skadeskytingene som ble meldt inn i fjor høst.

– Jeg har inntrykk av at det har vært en bra sesong så langt med lite skadeskyting og folk er generelt flinke til å melde ifra når det først skjer, opplyser Selliås. Det gjenstår fortsatt en god del jaktdager før viltnemnda får rapportert inn fellingstall fra de ulike storvaldene. De har så langt ikke noen fangststatistikk å vise til, men inntrykket er at jakten har vært variert.

– Det har vært litt begge deler, noen har mye elg og andre lite. Men vi får se hvordan resultatet blir når vi er ferdige med sesongen, avslutter Selliås.