– Jeg mistet en kunde fordi jeg ikke hadde fiber

Mangelen på fiber gjør arbeidsdagen vanskeligere for lydteknikker Audun Austli.

ALT KLART: I sitt nybygde studio har Audun lagt opp nettkabler overalt, slik at musikere og andre kunder kan koble seg rett på nett og jobbe - i alle rom. Men det blir først den dagen fiberen kommer til Vegsetbakkene. Foto: Birger Ringseth  Foto: Birger Ringseth

Nyheter

I sitt nyetablerte lydstudio, Tonemakeriet, i Vegsetbakkene produserer han musikk og musikkvideoer. Med hans tanker om videreutvikling av firmaet er internett med stor kapasitet alfa og omega. Men det har han ikke.

– Akkurat nå har jeg Ice-nett eller lignende mobile løsninger. Det fungerer helt greit til dagligdagse ting, men ikke til firmaet. Det er ofte store ting som skal lastes opp og ned. For eksempel oppgradering av software. Da er det snakk om gigabytes, forklarer Austli.