Nå må du logge inn på nytt for å lese Snåsningen

For å lese Snåsningens pluss-saker må du som abonnent nå logge deg inn på nytt. Det blir det mer innhold tilgjengelig for alle abonnenter.

DEL

Trønder-Avisa-konsernet, som eier Snåsningen, har inngått et tett samarbeid med Amedia-konsernet. Amedia eier mer enn 70 aviser i Norge. Det får positiv konsekvenser for deg som Snåsningen-leser. Størst blir forskjellen på nettutgaven.

Snasningen.no har allerede fått et mer moderne utseende, og ikke minst flere oppdateringer. Her vil du langt oftere kunne lese ferske nyheter og sports- og kulturbegivenheter som involverer små og store snåsninger.

Oppgraderingen av nettsidene betyr at dagens innlogging fases ut. Det betyr at Snåsningens lesere må lage seg en ny bruker for å lese nyheter og e-avis på nett. Den nye innloggingsløsningen heter aID og brukes av de fleste andre Amedia-aviser i Norge. Registreringen kan du gjøre allerede nå.

Ny innlogging her

Snåsningen har også fått en helt ny nyhets-app som kan lastes ned for din telefon. Her kan du selv be om hvilke nyheter du vil varsles om med push-varsel.

1 krone for tre måneder

I forbindelse med at Snåsningen fornyer seg digitalt, blir det også mulig å skaffe seg og abonnement til en rasende billig pris.

Tilbudet finner du her: Snåsningens tilbud

Ny abonnent

Abonnementstilbudet blir tilgjengelig når vi skrur på lukking på mandag. Digitalt abonnement vil koste kr 1, – for tre måneder. Dette må dere bestille på linken over.

Skulle dere ha behov for hjelp med påloggingen, ring oss på 74 15 15 10 eller stikk innom i kontoret i Viosen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken